Våre hundekurs​

Våre online kurs for trening av hund og handler er et tilbud for deg som ønsker å få det beste ut av deg og din hund – NÅR det passer deg DER du er!

Kurs og moduler

Video leksjoner

Alle våre kurs har enkle leksjoner med videoinstruksjoner som guider deg gjennom de ulike tema. Inneholder både teoretisk gjennomgang og gode praktiske øvelser.

Valpekurs

Har du fått deg valp? eller kanskje du ønsker deg en valp? Vårt valpekurs er vel mer en “valpe-veileder”, som en guide gjennom hele prosessen, helt fra planlegging og det å velge valp og frem til 9 måneders stadiet.

Alenetrening i 4 trinn

Er din hund engstelig og urolig når den er hjemme alene? Det kan du løse gjennom disse 4 trinn med øvelser og læring, og få en rolig trygg hund alene hjemme.

Grunnkurs utstilling

Et grunnkurs for deg som har lyst å starte med å stille hund, eller om du har stilt litt men synes det er vanskelig og uoversiktlig. Vi tar deg trinnvis gjennom utstillingsgangen, regelverk og premiering.

Blodsporkurs

En innføring i blodspor, hvordan legge blodspor og hvordan trene hunden. For deg som ønsker å ta prøven som godkjent ettersøkshund eller om du har lyst bare for gøy….

CK eHunden

medlemsseksjon
Trening av hund for alle hundeeiere, uansett aktivitetsnivå
eHunden handler om det vi alle har mest bruk for når det gjelder hund og hundetrening. Ulike videoleksjoner med hundens språk, forstå hunden bedre, tips for kloklipp og stell, innkalling, kontakt, gå pent i bånd og mye mer. Masse tips om treningsmetoder og råd til hverdagslivet med hund.

CK eHandler

medlemsseksjon
Hundetrening med tips og råd for den aktive utstiller og handler
Dette er spesialtilpasset for de som aktivt driver med utstilling av hunden, enten det er bare litt for gøy noen få lokale utstillinger eller man har en aktiv reisekalender med utstillinger både inn- og utland.

CK eOppdretter

medlemsseksjon
For oppdrettere samler vi her ulike moduler og leksjoner med veiledning og informasjon som kan være nyttig, alt fra planlegging av kull til valpene flytter ut.
KOMMER….

Alltid tilgjengelig

Medlemskap

Alle våre kurs og leksjoner for hundetrening er tilgjengelig for deg som medlem, slik at du slipper velge mellom de ulike tema, men heller kunne velge ut de tingene som passer deg. Vi ser på det mer som en veileder til et bedre hundeliv.

For å lykkes med trening av hund så må noen grunnleggende faktorer våre på plass. Det er din forståelse og kunnskap som her danner grunnlaget. Videre så trenger du noen verktøy og metoder for å formidle til hunden det du ønsker å oppnå. Og til sist, en viktig ting, legge til rette for at hunden skal lykkes. Er disse faktorene på plass så er hundetrening både enkelt og gøy.

CK Akademiet Online består av ulike videokurs og -leksjoner og vil kontinuerlig bli utvidet med nye moduler rundt ulike tema om hund, hundetrening, aktiviteter og hundehold. Vi har alle ulike interesser og møter ulike utfordringer gjennom hele hundens liv, derfor er CK Online lagt det opp med ulike medlemsnivå. Dette gjør at som medlem så trenger du ikke velge hva slags kurs du er interessert i, du har automatisk tilgang til alle kurs hos CK Akademiet, også alle kommende kurs etter hvert som de publiseres.

CK eHunden

Månedlig

199,-

/MND​
eHunden medlemsseksjon
med mange ulike videoleksjoner
Blodsporkurs​
Grunnkurs Utstilling​
Valpekurs​
Alenetrening i 4 trinn
PotePodden LIVE
Passeringskurs (kommer)​
Unghundkurs (kommer)​
+ alle fremtidige kurs

CK eHandler

Månedlig

299,-

/MND
eHandler medlemsseksjon
med tips, råd og videoleksjoner
eHunden medlemsseksjon
med mange ulike videoleksjoner
Grunnkurs Utstilling​​
Valpekurs​
Alenetrening i 4 trinn​
Blodsporkurs​
PotePodden LIVE +​
Passeringskurs (kommer)​​
Unghundkurs (kommer)​
+ alle fremtidige kurs

CK eOppdretter

ÅRLIG

600,-

/ÅR

Et helt eget medlemskap som kun er tilpasset oppdrettere.
(må ha registrert kennelnavn)
[Klikk her for å få invitasjonskode]

Tips, råd og videoleksjoner
Rabattkuponger på CK medlemskap til valpepakken
Rabattkuponger på kurset
Ansvarlig Hundeeier for
kommende valpekjøpere​
Tilgang til lukket Facebook gruppe
Tilgang til ulike webinar
Oppdretteroppføring på ansvarlighundeeier.no​

Instruktør Chat

Som medlem kan du få tilgang til personlig direkte kontakt med instruktør etter behov, om det er spørsmål til noen av våre leksjoner, om du trenger litt ekstra tips eller det er noe konkret problemstilling du ønsker vi skulle ta opp.  Med Instruktør Dialog har du mulighet for å skrive direkte privat melding med instruktør, og det kan sendes bilde og video. Det kan være det lille ekstra som gjør at du lykkes med din hund i spesielle situasjoner. Sammen jobber vi for et godt hundeliv.

Skroll til toppen