Hundekurs - CK Akademiet

Våre online hundekurs

Alle våre kurs handler om hund, men hovedfokus er å utvikle deg som hundeeier til å bli bedre som leder og veileder for hunden. Det er du som må gjøre jobben med å trene din hund, derfor er du den viktigste i vår verden. 

For å lykkes med trening av hund så må noen grunnleggende faktorer våre på plass. Det er din forståelse og kunnskap som her danner grunnlaget. Videre så trenger du noen verktøy og metoder for å formidle til hunden det du ønsker å oppnå. Og til sist, en viktig ting, legge til rette for at hunden skal lykkes. Er disse faktorene på plass så er hundetrening både enkelt og gøy.

CK Akademiet Online består av ulike videokurs og -leksjoner og vil kontinuerlig bli utvidet med nye moduler rundt ulike tema om hund, hundetrening, aktiviteter og hundehold. Vi har alle ulike interesser og møter ulike utfordringer gjennom hele hundens liv, derfor er CK Online lagt det opp med ulike medlemsnivå. Dette gjør at som medlem så trenger du ikke velge hva slags kurs du er interessert i, du har automatisk tilgang til alle kurs hos CK Akademiet, også alle kommende kurs etter hvert som de publiseres.

Valpekurs

Har du fått deg valp? eller kanskje du ønsker deg en valp? Vårt valpekurs er vel mer en “valpe-veileder”, som en guide gjennom hele prosessen, helt fra planlegging og det å velge valp og frem til 9 måneders stadiet.

Grunnkurs utstilling

Et grunnkurs for deg som har lyst å starte med å stille hund, eller om du har stilt litt men synes det er vanskelig og uoversiktlig. Vi tar deg trinnvis gjennom utstillingsgangen, regelverk og premiering.

Blodsporkurs

En innføring i blodspor, hvordan legge blodspor og hvordan trene hunden. For deg som ønsker å ta prøven som godkjent ettersøkshund eller om du har lyst bare for gøy….

eHunden

Trening av hund for alle hundeeiere, uansett aktivitetsnivå
eHunden handler om det vi alle har mest bruk for når det gjelder hund og hundetrening. Ulike videoleksjoner med hundens språk, forstå hunden bedre, tips for kloklipp og stell, innnkalling, kontakt, gå pent i bånd og mye mer. Masse tips om treningsmetoder og råd til hverdagslivet med hund.

eHandler

Hundetrening med tips og råd for den aktive utstiller og handler
Dette er spesialtilpasset for de som aktivt driver med utstilling av hunden, enten det er bare litt for gøy noen få lokale utstillinger eller man har en aktiv reisekalender med utstillinger både inn- og utland.

eOppdretter

For oppdrettere samler vi her ulike moduler og leksjoner med veiledning og informasjon som kan være nyttig, alt fra planlegging av kull til valpene flytter ut.

KOMMER….

Instruktør Dialog

Som medlem kan du få tilgang til personlig oppfølging og direkte kontakt med instruktør etter behov og når du føler du trenger litt ekstra hjelp. Med Instruktør Dialog har du mulighet for å skrive direkte privat chat med instruktør, og det kan sendes bilde og video. Personlig oppfølging kan være det lille ekstra som gjør at du lykkes med din hund i spesielle situasjoner.

Meny