Hvem er vi?​

Det er mange ulike ønsker og behov for å lære, det er heller ikke alt som passer for alle. Det som er aller viktigst er at du som hundeeier får den hjelp og kunnskap du trenger for å formidle det du ønsker til din hund. Fordi det er du som må gjøre jobben sammen med hunden.

Så hva ønsker du å lære? Hva er dine behov?

Våre medlemmer er viktige og vi ønsker inderlig at nettopp du skal få den hjelpen og de tips du trenger for det beste livet med din hund. Har du noen spesielle utfordringer med hunden? Kanskje du ikke får det resultatet du ønsker? Eller du ikke fant noen leksjon som tok opp akkurat det du trenger nå? Da kan du være sikker på at det er flere som opplever det samme. Send oss gjerne en melding med litt info og spørsmål om det du ønsker hjelp til. Så skal vi prøve å hjelpe deg og kanskje få gjort en leksjon som tar opp nettopp det tema.

Et godt hundeliv

Vårt team​

CK Akademiet består av dedikerte personer med stor lidenskap for hund og for å hele tiden bli bedre. Bedre til å forstå hund, ønske om å oppnå bedre resultater og ikke minst, bedre på å gjøre DEG bedre. For et bedre og mer harmonisk hundeliv!

Prosjektleder/instruktør

Frank Catarro​

Duis aute irure dolor in velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat voluptas.

“kunnskapsminister”

Mr. CK

Mr. CK – et helt spesielt individ, nei, det står ikke for Calvin Klein… Mr. CK er vår egen “kunnskapsminister”, den som hele tiden minner oss på å holde fokus på det aller viktigste: kunnskap om hund, lære å lese hund, forstå hund – altså kommunikasjon og relasjon!

Instruktør

Jeaneth Catarro

Duis aute irure dolor in velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat voluptas.

Mr. CK er en helt spesiell firbent som bare fikk det så altfor vanskelig, som følte seg så misforstått, så redd og engstelig. Han fikk en uheldig start på livet med noen veldig uheldige hendelser og videre feil tolket av tobente. Når også hjelpen hentes inn litt sent og det heller ikke der blir formidlet alle problemer på et riktig vis, ja, da ble summen av feil altfor store.
Ditt rop om hjelp og ønske om å bli forstått skal vi ta med videre – en klar beskjed om at vi tobente har et ansvar for å lære oss å lese signaler og kommunisere med våre firbente.

Du hadde et hjerte av gull, derfor lever ditt potetrykk i gull med oss videre. Takk for alt du lærte oss, kjære Mr. CK – du var ekte Champion Kvalitet.

Vi snakket også om Mr. CK og den tunge avgjørelsen i podden, lytt til episoden her:

Kontakt oss​

Ikke alle har så lett tilgang til kurser i nærheten og vi lever i et land med store avstander, derfor ønsker vi å gi et tilbud på nett, helt uten geografiske begrensninger.
Har du spørsmål så hører vi gjerne fra deg!

post@ckakademiet.no​
911 70 508
ckakademiet.no
potepodden.no
ansvarlighundeeier.no
Følg oss!
Skroll til toppen