Kontakt oss - CK Akademiet

Hva ønsker du å lære?

Det er mange ulike ønsker og behov for å lære, det er heller ikke alt som passer for alle. Det som er aller viktigst er at du som hundeeier får den hjelp og kunnskap du trenger for å formidle det du ønsker til den hund. Fordi det er du som må gjøre jobben sammen med hunden.

Så hva ønsker du å lære? Hva er dine behov?

Våre medlemmer er viktige og vi ønsker inderlig at nettopp du skal få den hjelpen og de tips du trenger for det beste livet med din hund. Har du noen spesielle utfordringer med hunden? Kanskje du ikke får det resultatet du ønsker? Eller du ikke fant noen leksjon som tok opp akkurat det du trenger nå? Da kan du være sikker på at det er flere som opplever det samme. Send oss gjerne en melding med litt info og spørsmål om det du ønsker hjelp til. Så skal vi prøve å hjelpe deg og kanskje få gjort en leksjon som tar opp nettopp det tema.

Sammen jobber vi for et godt hundeliv.

VÅRT TEAM

CK Akademiet består av dedikerte personer med stor lidenskap for hund og for å hele tiden bli bedre.
Bedre til å forstå hund, ønske om å oppnå bedre resultater og ikke minst, bedre på å gjøre DEG bedre.
For et bedre og mer harmonisk hundeliv!

Frank Catarro

Prosjektleder/instruktør
Instagram

Jeaneth Catarro

Instruktør
Instagram

KONTAKT OSS

Ikke alle har så lett tilgang til kurser i nærheten og vi lever i et land med store avstander, derfor ønsker vi å gi et tilbud på nett, helt uten geografiske begrensninger. Har du spørsmål så hører vi gjerne fra deg!

online@ckakademiet.no

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field