CK eOppdretter

– for aktive oppdrettere

Bli medlem i dag

Moduloversikt​

Et helt eget medlemskap som kun er tilpasset oppdrettere, passer for både nye ferske og de mer aktive oppdrettere. Arbeidet med avl og oppdrett byr på mye både glede og utfordringer, og vi har mye å lære av hverandre. Her blir det mye tips og råd, det bli delt erfaringer fra oppdrettere innen ulike raser og vi jobber med en liten guide for “En oppdretters hverdag” en trinnvis gjennomgang fra paring og fødsel til valpene flytter ut.
Alle CK eOppdrettere får også gavekort på CK eHunden til alle sine valpekjøpere.

 • Avl & Helse
 • Avtaler & Valpekjøpere
 • Oppdretterpraten
 • Lukket facebook-gruppe
  Tilgang til lukket Facebook gruppe hvor vi tar opp ulike tema og tilgang til webinar
 • Ansvarlig Hundeeier
  Oppdretteroppføring på ansvarlighundeeier.no og rabattkuponger på kurset Ansvarlig Hundeeier for kommende valpekjøpere (50% rabatt på kursavgift)
 • Valpepakke
  Rabattkuponger på CK medlemskap til valpepakken, (halv pris i 3 mnd) for å gi valpen og dens nye eiere et best mulig utgangspunkt for et godt hundeliv.

CK eOppdretter medlemskap krever et registrert kennelnavn og invitasjonskode for å melde inn. Koden får du ved å sende inn skjema her:

Vil gjerne ha tilsendt en invitasjonskode for CK eOppdretter medlemskap.

Det å trene hund handler om å formidle til hunden hva du vil den skal gjøre og rettlede til den atferden du som eier ønsker. Da trenger man litt tips og treningsmetoder og man kan gå utallige kurs. Men uansett hvor mange kurs du går så må du selv gjøre jobben, det å trene hund er ikke gjort på 2-3 kursdager. Derfor har vi lagt opp vår kursportal med et medlemskap der du har alle leksjoner tilgjengelig hele tiden. slik at du kan slå opp det du trenger når du har tid. Og det blir publisert stadig nye kurs fremover

På den måten så vil alle få mulighet til å kanskje finne på nye aktiviteter og interesser, fordi man får innblikk i forskjellige aktiviteter og læringsmetoder og får prøvd det ut, uten at det helt “koster skjorta”. Man slipper også det med tidsbegrenset tilgang og plutselig ikke rekker å fullføre et kurs, det er vel noe flere av oss har opplevd.
Det å ha hund er en investering i både tid og penger og vi mener at du og hunden fortjener det beste utgangspunkt for et godt hundeliv. Og grunnlaget for det legges med forståelse og kunnskap.

Skroll til toppen