Hvem er vi

CK Akademiet Online er en kursportal for alle som har hund, en samling av ulike kurs og leksjoner for livet med hund. En hjelp til et bedre hundeliv.

CK Akademiet​

Hovedfokus for oss i CK Akademiet er lagt på hverdagslivet sammen med hund. Enkle treningsmetoder og tips til det man har mest bruk for i oppdragelse og trening av hund. Videokurs gir den beste muligheten for læring, akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Et godt hundeliv for to- og firbente​

CK Akademiets grunnfilosofi bygger på positiv trening med lek og moro og kontakten mellom hund og eier – å ha det gøy med din hund!  Hovedmålet for alt vi gjør er for et godt hundeliv, for både tobente og firbente.

Frank «Dogfather» Catarro​
Grunnlegger​
CK Akademiet​

Filosofi og verdier

«Grunnpilaren i et godt hundeliv bygger på godt lederskap, gjensidig respekt, riktig aktivisering og klare grenser. Det gir harmoni og trygghet.»​

I Hundeloven §1 står det: “Hunder har egenverdi uavhengig av den nytteverdien de måtte ha for mennesker. Hunder skal behandles og bli ivaretatt på en slik måte som overensstemmer med og tar hensyn til deres natur og beskytter dem mot fare for unødige påkjenninger og belastninger.”

Med det som utgangspunkt så er det videre opp til deg å definere hva som er et godt hundeliv, for vi har alle ulike mål, ønsker og forventninger med vårt liv sammen med hunden. Derfor tror vi på veiledning og dele kunnskap, slik at hver enkelt kan finne det som passer inn i egen definisjon av et godt hundeliv. 

Nøkkelen til suksess er kunnskap – om dyrevelferd, om god aktivisering, om funksjon, sykdom og smerter – og også om naturlig atferd og hundens språk. Vi må forstå dyrs naturlige behov – og vi må ha respekt for dyrs egenverdi! Vi har alle et felles mål: Friske, lykkelige hunder, og vi må samarbeide for å nå dette målet!

Videoleksjoner​

Alle våre kurs har enkle leksjoner med videoinstruksjoner som guider deg gjennom de ulike tema. Inneholder både teori og gode praktiske øvelser.

Alltid tilgjengelig

Våre online kurs for trening av hund og handler er et tilbud for deg som ønsker å få det beste ut av deg og din hund – NÅR det passer deg DER du er!

Et godt hundeliv​

Alt bygger på grunnfilosofien til CK Akademiet om å ha det gøy med din hund, både i trening og hverdagen. En glad hund og et godt hundeliv!

Hunder og mennesker utvikler seg hele tiden og vår erfaring er at vi aldri blir “utlært”, vi lærer stadig noe nytt av og med våre hunder, andre oppdrettere og hundefolk som vi omgås med og ikke minst av våre valpekjøpere. Jo mer vi lærer jo mer innser vi hvor lite man kan og jo større er gleden av å lære og formidle ny kunnskap. Det er vel det som kalles lidenskap, og vår lidenskap ligger i et godt hundeliv.

Vi som driver CK Akademiet er dedikerte tobente som har mange års erfaring med hunder av ulike raser, med flere studier fra Innlandet Hundesenter, Nordisk Heste- og Hundeterapiskole, Norsk Kennel Klub og en rekke forskjellige kurs fra ulike instanser. Det gir oss en god bredde med kunnskap å bygge videre på for å tilpasse trening og læring til ulike individer. Vi driver også aktivt med oppdrett, og vi elsker å jobbe med hund og trene hunder.

Det å studere hund og hunders språk og hvordan de kommuniserer seg imellom har kanskje vært den viktigste og mest lærerike delen. Den erfaringen vi har fått på hva som fungerer i ulike situasjoner, satt sammen med ulike studier og kurs har det gitt oss en god bredde av forståelse for hunders behov og væremåte.

Sammen med et stort kontaktnett av dyktige hundefolk med ulike kunnskaper og fagområder så ønsker vi å kunne dele mest mulig kunnskap med flest mulig. Vi lever i et geografisk krevende land med lange avstander, derfor ønsker vi å kunne tilby kurs og instruksjoner til deg akkurat der du er, når det passer deg.

CK Akademiet Online er en kursportal for hundefolk, ikke bare handlere og aktive hundefolk men også for familiehunden. Uansett hvor aktive vi er i vårt hundeliv så er hverdagslivet med hund det som fyller meste av tiden for oss alle.

Skroll til toppen