Utstilling grunnkurs

Et grunnkurs for deg som har lyst å starte med å stille hund, eller om du har stilt litt
men synes det er vanskelig og uoversiktlig.

Vi tar deg trinnvis gjennom alt som skjer på en utstilling, regelverk og premiering. Du vil bli guidet gjennom alle ringøvelser og få masse nyttige tips til hvordan starte treningen best mulig.

Dette kurset er for deg som er interessert i å finne mer ut av hva hundeutstilling er og hvordan det foregår. Eller kanskje du har såvidt prøvd deg litt i utstillingsringen og ønsker å lære det grunnleggende for videre utvikling. Kurset er lagt opp med enkel god innføring i det teoretiske og det du trenger vite litt om for å starte treningen på best mulig måte.

Forståelse og kunnskap er alltid det beste utgangspunkt for å lykkes. Lære seg å se og lese hunden er viktig for hvordan du videre skal formidle til hunden hva du ønsker den skal gjøre. Du får her litt gode tips og råd for hvordan jobbe sammen med hunden og det er full gjennomgang av de ulike momenter i en utstillingsring.

Kurset er inndelt i ulike moduler:

 • Hundeutstilling
  En komplett gjennomgang av hva som skjer på en hundeutstilling, om grupper og klasser, de ulike premiegradene og hva de betyr.
 • Trening & ambisjoner
  En innføring i hvordan starte treningen, hva trenger man av utstyr og hvordan man enkelt kan legge opp til god og morsom trening sammen med hunden.
 • Ringøvelser
  En gjennomgang av de ulike momenter du kommer innom på en utstilling, delt opp i enkle forklarende leksjoner. Vi kaller det ringøvelser og gir gode eksempler på hva som forventes og hvordan du viser hunden best mulig.
 • Første utstilling
  Siste modul er en guide gjennom hele prosessen med påmelding, forberedelser og gjennomføringen av din første utstilling. Hva bør du tenke på, hva må du ha med, kort sagt vi ønsker gi deg og hunden best mulig opplevelse på din første utstilling.

Kort og godt, utstilling fra A til Å  – for at du og hunden skal ha best mulig utgangspunkt for å lykkes til neste utstilling.

Skroll til toppen