Blodsporkurs

Vårt kurs “Lær å gå blodspor” tar deg enkelt og trinnvis med på hele prosessen om blodspor.

Det er en super aktivitet for hund, ikke bare jaktinteresserte. Hunden får en flott mental stimuli og mestringsfølelse, og du som eier blir enda bedre på å lese din hund.

Blodspor kan brukes både som en gøy og lærerik aktivitet sammen med hund, du kan jobbe mot godkjenning som ettersøkshund eller du kan gå videre og konkurrere om plassering og championater. 

Vi går gjennom hva du trenger, hvilke forberedelser som bør gjøres og viser deg hvordan legge spor og hvordan søke sammen med din hund. Kurset er bygget trinnvis opp med leksjoner for hva du trenger av utstyr og hvordan du legger et spor, både som nybegynner og hva som kreves for et konkurransespor.

Så tar vi deg gjennom videoleksjoner på hvordan du skal gå og trene med hunden på spor, hva du skal se etter og hvordan lese hunden. Husk at det er hunden som skal lede deg, ikke motsatt. Da kreves det like mye trening for deg som fører som for hunden. Det er et samarbeid.

Og til slutt ser vi litt på hva som kreves for å få en godkjent ettersøkshund eller man har lyst å gå for blodsporchampionat eller viltsporchampionat. 

Skroll til toppen