CK eHunden - CK Akademiet

CK Akademiet eHunden

eHunden – for alle hundeeiere, uansett aktivitetsnivå

I tillegg til at alle enkeltkurs er inkludert, og eHunden er også en egen samling med mange moduler som inneholder mye veiledning, leksjoner, tips og råd med innhold som oppdateres kontinuerlig.

eHunden handler om det vi alle har mest bruk for når det gjelder hund og hundetrening, hverdagslivet med hund. Hunder kommer i alle former og typer med ulike instinkter, egenskaper og personlighet, det gjør også vi mennesker. Vi har forskjellige kunnskaper om hund og ulike mål og ønsker om hvordan vi ønsker å ha vårt liv sammen med hund. Felles er at vi alle ønsker oss et godt hundeliv. Derfor er det helt individuelt hva vi trenger av treningsmetoder og tips og derfor er eHunden inndelt i ulike moduler og leksjoner slik at du kan ta akkurat det som passer deg.

eHunden moduler ser du nedenfor:

Ingen bindingstid. Du beholder samme prisen så lenge du er medlem,
selv om prisen går opp.

Et hundeliv
En samling leksjoner og veiledning om grunnleggende ting for et hundeliv, vi tar opp tema som lederskap, aktivisering/sosialisering, litt stell og kloklipp/tannpuss med mer

Hunden & mennesket
Om kommunikasjon og språk, om ansvaret som hundeeier og ulike faser i vårt liv med hund

Hverdagslydighet
Her fyller vi på med masse praktiske leksjoner med veiledning for de ulike utfordringer i hverdagen, tips med trening og innlæring og råd som kan løse en del utfordringer.

Utstyr & Hjelpemiddel
Tips og råd i forhold til bruk av utstyr og hjelpemidler til hund, alt fra halsbånd/sele til bur for ulike behov

Helse & vaksiner
Tar for seg ulike tema for hundens helse, og hva man kan gjøre i ulike situasjoner.
Hva gjør du hvis uhellet er ute? Vi tar en gjennomgang av akutt sykdom og hvordan vi kan vurdere situasjonen

Pelsstell
Et ganske så stort og krevende tema, det er mange ulike typer pels og behov for stell. Vi fyller på med tips og råd fra folk med erfaring og kunnskap på de ulike områdene.