vuffelivov

VELKOMMEN TIL VUFFELIVOV PLOGGEN
Blogg er jo et komprimert ord for “web-logg” og så er det Vlogg, som kommer fra video-logg. Siden alt vi gjør handler om de firbente, så er dette en pote-logg, og da ble det Plogg, som har fått tittelen Vuffelivov.

The Dogfather

Vuffelivov​

«Jo mer jeg lærer mennesker å kjenne,
jo mer liker jeg hunder.»​

Vuffelivov, et merkelig navn synes du? neida, det er heller ikke skrivefeil. Denne ploggen er mitt lille hjørne som prosjektleder, hvor jeg deler litt tanker og info rundt vårt hundeliv i CK. Så da fikk jeg også lov å bestemme navn her. 

Tittelen kommer fra en av de flotteste sanger om våre firbente, utgitt i 1977 av den danske gruppen Shu-bi-dua. Sangen er like enkel og god som våre firbente, i mange sammenhenger så er det lettere å forholde seg til de firbente, de kompliserer ikke alle ting. Så både sangen og denne ploggen er en hyllest til de med fire poter.
Litt nytt og nyttig, tema som opptar oss og litt aktuelle artikler om det som skjer i CK sin verden, både analogt og digitalt.
Håper du finner noe interessant her, kommenter gjerne eller kom med spørsmål og innspill.

Om utstilling og ringskikk

Litt nysgjerrig på hundeutstilling og hva det egentlig er? Hva er egentlig eksteriørutstilling og hvorfor drar folk land og strand rundt for å stille ut sine hunder? Dette blir jo…

Les mer

Den fine valpetiden

Har du fått valp i sommer? Hver dag er da fylt med masse nytt å lære, og spennende ting å utforske. Men, valpen skal også lære seg flokkens regler og…

Les mer

En blodig episode

Potepodden er ute med ny episode, som denne gangen er relativt blodig… med blodig blondine på skogstur og litt blodig dopapir på avveie….. Tema er blodspor med hund, både for…

Les mer

Hvorfor trene innkalling med hund

Det å lære hunden å komme på innkalling er kanskje noe av det viktigste man kan gjøre, det er en sikkerhet om noe skulle skje. Til daglig så brukes det…

Les mer
1 2

Et godt hundeliv​

BLI BEDRE sammen med din hund – NÅR det passer deg, DER du er! Instruksjoner, tips og råd med fokus og ønske for et godt hundeliv.

Videoleksjoner​

Alle våre kurs har enkle leksjoner med videoin-struksjoner som guider deg gjennom de ulike tema. Inneholder både teori og gode praktiske øvelser.

Alltid tilgjengelig​

Våre online kurs for trening av hund og handler er et tilbud for deg som ønsker å få det beste ut av deg og din hund – NÅR det passer deg DER du er!

Et godt hundeliv​

Alt bygger på grunnfilosofien til CK Akademiet om å ha det gøy med din hund, både i trening og hverdagen. En glad hund og et godt hundeliv!

Skroll til toppen