CK Akademiet går online

Det er med mye glede og stor spenning at vi nå lanserer en online kursportal her fra CK Akademiet, det har vært et ønske og drøm lenge og nå etter noen ganske så intense måneder så er det blitt et faktum. Vi publiserer nå første del med de første kursene og litt nyttig innhold. Men, i mål er vi så absolutt ikke, vi har nå bare krysset startstreken og det er ekstremt inspirerende. Det er mange punkter, sider og timer foran nå med mye innhold og videoleksjoner som skal produseres, det skal renskrives tekst og manus, det skal filmes, gjøres lydopptak, det skal klippes og kvalitetssjekkes. Og klargjøres for publisering, slik at det kommer til nytte for alle dere som ønsker det.

Etter at CK Akademiet ble en realitet og vi kom i gang med et kurs- og treningssenter for to-og firbente på høsten 2019, så har det med videoleksjoner og online kurs vært på ønskelisten og i en lang planleggingsfase. Vi lever i et geografisk krevende land med store avstander og langt mellom nord og sør, derfor ønsker vi å kunne tilby kurs og instruksjoner til deg akkurat der du er, når det passer deg. Videokurs gir da den beste muligheten for læring, det er så nært som mulig fysiske kurs. 

Hele grunnpilaren i CK Akademiet ligger på ønsket om et godt hundeliv for både to- og firbente og et harmonisk liv i familien som da er flokken, uansett hvor mange flokken teller og hvilket aktivitetsnivå man ønsker. Her er vi veldig forskjellig og i mange tilfeller vet en ikke helt hva som passer før en får litt informasjon og kunnskap om de ulike muligheter i livet. Hovedfokuset vårt med online kurs har vært å kunne gjøre dette tilgjengelig for alle og gi alle mest mulig innsikt i ulike aktiviteter og tips. Det finnes allerede mange forskjellige kurs man kan kjøpe eller delta på både på nett og i fysisk form, det kan være vanskelig å velge og det kan fort bli kostbart for å finne ut av hva man egentlig ønsker og hva som passer deg og din hund.

Vi har derfor valgt å bygge opp portalen med alle kurs og leksjoner tilgjengelig for alle, basert på enkle abonnement som er inndelt litt i 3 enkle trinn. På den måten så vil alle få mulighet til å kanskje finne på nye aktiviteter og interesser, fordi man får innblikk i forskjellige aktiviteter og læringsmetoder og får prøvd det ut, uten at det helt “koster skjorta”. Man slipper også det med tidsbegrenset tilgang og plutselig ikke rekker å fullføre et kurs, det er vel noe flere av oss har opplevd. 

Det å ha hund er en investering i både tid og penger og vi mener at du og hunden fortjener det beste utgangspunkt for et godt hundeliv. Og grunnlaget for det legges med viten og kunnskap. 

På vår CK Online portal kommer vi til å jevnlig publisere nye moduler og leksjoner og som abonnent får du tilgang til alt etterhvert som det blir oppdatert. Og du kan ta akkurat de leksjonene du ønsker, på det tidspunkt som passer deg og repetere så mange ganger du ønsker.

Som nevnt så er dette nå bare starten og vi kommer utover de neste månedene til å publisere nye kurs og moduler både ukentlig og daglig. Det foregår mye produksjon om dagen. Det vil også komme muligheter til abonnenter for toveis dialog med instruktørene gjennom chat, innsending av video/bilder og webinarer fremover. Så hva venter du på? Registrer deg i dag og bli med, vi gleder oss til å se deg.

Se mer om CK Online og bli medlem her

Skroll til toppen