Hvorfor online hundekurs og medlemskap - CK Akademiet

Hvorfor online hundekurs og medlemskap

Gode grunner til hvorfor du kan ha nytte av medlemskap på CK Online og nettbasert hundetrening.

 • Alle hundekurs og videoleksjoner alltid tilgjengelig
  Med medlemskap har du ikke noe tidspress og du trenger ikke velge hva slag kurs du vil ta, alt er tilgjengelig for deg hele tiden. Du kan ta de leksjonen som passer deg.
 • Utfordringer med hund løses ikke på et enkelt kurs
  Det kan dukke opp små og større utfordringer med hunden som man trenger litt hjelp for å løse, men det løses ikke på et par dager med et enkelt hundekurs. Det kreves tid og innsats fra deg som hundeeier
 • Du må selv gjøre jobben med hunden
  Selv med gode tips og råd, så er det DU selv som må gjøre jobben. Med alle leksjoner tilgjengelig online så har du instruksjoner og tips med deg hele tiden, kan repetere de så ofte du vil.
 • Hjelp med treningstips og metoder for deg og din hund
  Det som passer for en er ikke sikkert er helt riktig for deg, derfor er det ulike tips om ulike situasjoner, og råd om hvordan man kan trene. Finn det som passer deg, du har også plass for egne private notater på alle leksjoner.
 • All innlæring og trening av hund krever tid og innsats
  Som med all innlæring og trening så er det tid og innsats som gjelder, det finnes ingen “quick fix”. Målrettet arbeid sammen med hunden er det som gir resultat, og stadig fremgang er god belønning for investert tid.
 • Mulighet for privat dialog med hundetrener
  Det er også muligheter for direkte dialog med instruktørene om man ønsker, en egen privat chat med muligheter for å sende både tekst, bilder og video, slik at du kan få en personlig vurdering og råd om det man lurer på.
 • Tren med hunden når det passer deg
  Med online leksjoner har du full frihet til å trene akkurat når det passer deg, i ditt eget tempo. Repetisjon av leksjoner alltid tilgjengelig via mobilen gjør det enkelt, kursportalen er alltid åpen.
 • Behold tilgang så lenge du ønsker
  Ingen tidsbegrensning som kan stresse deg for å nå gjennom alt. All hundetrening er tidkrevende og hverdagen er travel. Med medlemskap på CK Online har du masse tips, råd og leksjoner tilgjengelig akkurat når det passer deg. Og akkurat så lenge du ønsker.