Trene hund - CK Akademiet

Trene hund

Tar du et Google-søk på “hundetrener”, “hundetrening” eller “hjelp til problemhund eller utfordring med hunden” så får en hundrevis av tips og hundetrenertilbud, med like mange forskjellige svar og løsninger på samme “problem”. Og de har fort for å “predike sin sannhet”, som det eneste riktige… Mange fokuserer for mye på problemer, de overanalyserer og “ser” problematferd i altfor mange hunder. 

Men, er det egentlig et “problem”? Alle hunder er ikke problemhunder, men som med andre individer så har man noen ganger utfordringer, eller man trenger litt guiding med noen tips og teknikker som fungerer for deg og din hund. Det handler om å tilegne seg erfaring og forståelse for hund og hundens språk og behov. Og ikke minst, det handler om at du må gjøre jobben sammen med din hund, det finnes ingen snarveier. Det danner grunnlaget for et vellykket hundehold og det vi elsker å snakke om; – et godt hundeliv.

De aller fleste hunder er friske oppegående hunder, men de trenger litt veiledning og lederskap for å fungere optimalt slik du har lyst til å ha det. Det hele starter med deg selv som hundeeier, du må sette mål for hvordan du vil ha ditt hundeliv, og med godt lederskap og enkle klare grenser så blir ditt hundeliv mye mer harmonisk.

For oss hundeeiere er det utallige kurs man kan ta og ulike aktiviteter, hva skal man velge? Hva passer meg og min hund? Det er mange spørsmål og de er vanskelig å finne gode svar på. Derfor ønsker vi å kunne levere et tilbud som blir mer en veileder til et godt hundeliv, og som gir større mulighet til å lære litt ulike ting. Derfor er alle våre kurs tilgjengelig i våre medlemskap, dermed kan du i ro og fred ta de ulike kurs og leksjoner i det tempo og på det tidspunkt som passer deg. 

Hunder er som mennesker, ulike individer selv innen samme rase. Vi har ulike forventninger og ulike måter å gjøre ting på. Derfor er det ikke sikkert at noe som funker bra for en er den riktige løsningen for alle andre. Vi deler våre erfaringer med hund i hverdagen og håper at du kan finne noen tips og råd som også kan passe for deg og din hund.

Vi ønsker å hjelpe til på veien for slik du ønsker ditt hundeliv, kanskje noe av de metoder og tips vi presenterer i de ulike leksjoner kan passe inn for deg og ditt behov? Eller kanskje du henter noe tips som gjør at du finner løsninger som passer bedre? Vi tror at alle har vi noe å lære av hverandre og ulike erfaringer. Derfor er alle kurs og leksjoner inkludert i medlemskapet, start ditt medlemskap i dag å prøv! Ingen bindingstid.

Trene hund skal være gøy

Å trene hund skal være gøy, både for hund og eier. Da må også alt ligge til rette for de beste treningsøktene, når du er opplagt og tilstede for hunden din. Da er nettbasert kurs og leksjoner kanskje den beste metoden for oss i en travel hverdag. Du kan da tilpasse akkurat hva du ønsker å trene på, når det passer deg.

Frihet til å lære når det passer

Nettbaserte kurs og leksjoner kan oppdateres enkelt med nye tips, oppdatert innhold og utvides med spesialtilpasset tips og råd. På CK Online publiseres det nye leksjoner hver uke, for at du skal hele tiden få den beste muligheten for nye tips og ny kunnskap. Med medlemskap har du alltid tilgang til alle leksjoner, også nye kurs og leksjoner.

Våre medlemmer i fokus

Våre medlemmer er viktige og vi ønsker inderlig at nettopp du skal få den hjelpen og de tips du trenger for det beste livet med din hund. Har du noen spesielle utfordringer med hunden? Kanskje du ikke får det resultatet du ønsker? Eller du ikke fant noen leksjon som tok opp akkurat det du trenger nå? Da kan du være sikker på at det er flere som opplever det samme. Send oss gjerne en melding med litt info og spørsmål om det du ønsker hjelp til. Så skal vi prøve å hjelpe deg og kanskje få gjort en leksjon som tar opp nettopp det tema.

Sammen jobber vi for et godt hundeliv.