Instruktør Dialog - CK Akademiet

Instruktør Dialog

Online kurs og selvstudium er en super måte å lære seg noe nytt eller friske opp gammel kunnskap, akkurat når det passer deg. Da lærer man også best mulig fordi man har tid og overskudd til å ta inn det som formidles. Og en kan repetere akkurat så mye og ofte en ønsker.

Men noen ganger har en også nytte av å kunne stille ekstra spørsmål, rådføre seg og kanskje diskutere spesielle situasjoner og utfordringer. Da er det godt å ha tilgang til en instruktør.

Det har vi i CK Akademiet lagt til rette for, like fleksibelt og enkelt som resten av kursplattformen vår. I de perioder du ønsker har du nå mulighet til å få tilgang til direkte chat dialog med instruktør, for både å skrive og sende bilder eller video. På den måten kan en få det lille ekstra når man kanskje står litt fast med en utfordring. Dette er ikke noe felles chat-gruppe, men 1 til 1 privat kommunikasjon direkte mellom deg og instruktøren. Alt skjer innlogget på vår kursportal.

Det er som en online konsultasjon eller support, hvor du kan lufte dine spørsmål og via bilder eller video kunne illustrere situasjoner bedre. Og instruktøren kan gi deg tips og private videoklipp med mulige løsninger og metoder som kan være til hjelp videre. På den måten har du instruktøren med deg i lomma og kan trene når det passer deg.

Er tilgjengelig for alle medlemmer, du velger selv når og hvor lenge du har behov for tilgang til privat dialog, den kjøpes på månedsbasis. 

Instruktør Dialog har du tilgang til fra hvor som helst i vår kursportal, akkurat når du trenger det. Her vises noen skjermbilder fra mobil.

Meny