eHunden moduler - CK Akademiet

Trening av hund for alle hundeeiere, uansett aktivitetsnivå
eHunden handler om det vi alle har mest bruk for når det gjelder hund og hundetrening, hverdagslivet med hund. En samling med mange moduler som inneholder mye veiledning, leksjoner, tips og råd. Det publiseres jevnlig nye leksjoner i eHunden.

Hunder kommer i alle former og typer med ulike instinkter, egenskaper og personlighet, det gjør også vi mennesker. Vi har forskjellige kunnskaper om hund og ulike mål og ønsker om hvordan vi ønsker å ha vårt liv sammen med hund. Felles er at vi alle ønsker oss et godt hundeliv. Derfor er det helt individuelt hva vi trenger av treningsmetoder og tips og derfor er eHunden inndelt i ulike moduler og leksjoner slik at du kan ta akkurat det som passer deg.

Ingen av oss sitter med fasiten på hva som er korrekt når det gjelder trening og læring med hund. Noe som fungerer for meg er kanskje ikke optimalt for deg, men vi har alle noe metoder og tips vi kan hente og tilpasse til vårt behov. Det aller viktigste er å ha en god grunnleggende forståelse og kunnskap om hund, først da kan man tilpasse metoder og trening som passer til din hund. Først da blir det virkelig gøy å trene med hund og du vil merke samspillet dere har. 

Det er nettopp det eHunden handler om, det å finne frem til god forståelse, de rette verktøy og metoder som passer nettopp deg og din hund. Da blir det rett treningsmetode for deg.

eHunden er inndelt i ulike moduler:

 • Et hundeliv
  En samling leksjoner og veiledning om grunnleggende ting for et hundeliv, vi tar opp tema som lederskap, aktivisering/sosialisering, litt stell og kloklipp/tannpuss med mer
 • Hunden & mennesket
  Om kommunikasjon og språk, om ansvaret som hundeeier og ulike faser i vårt liv med hund
 • Hverdagslydighet
  Her fyller vi på med masse praktiske leksjoner med veiledning for de ulike utfordringer i hverdagen, tips med trening og innlæring og råd som kan løse en del utfordringer.
 • Utstyr & Hjelpemiddel
  Tips og råd i forhold til bruk av utstyr og hjelpemidler til hund, alt fra halsbånd/sele til bur for ulike behov
 • Helse & vaksiner
  Tar for seg ulike tema for hundens helse, og hva man kan gjøre i ulike situasjoner. Hva gjør du hvis uhellet er ute? Vi tar en gjennomgang av akutt sykdom og hvordan vi kan vurdere situasjonen
 • Pelsstell
  Et ganske så stort og krevende tema, det er mange ulike typer pels og behov for stell. Vi fyller på med tips og råd fra folk med erfaring og kunnskap på de ulike områdene.