CK Hundeeier - CK Akademiet

Bli hundeeier

CK Hundeeier – et gratis tilbud til deg som skal bli hundeeier

Vårt åpne gratis tilbud til deg som skal bli hundeeier. Det å skaffe seg hund er et stort og viktig valg og vi ønsker at alle skal ha de aller beste forutsetningen for å ta det rette valget.

Skal du ha valp? Voksen omplassering? Hvilken rase passer deg best? Pelsstell? Aktivitetsnivå? Har jeg tid til hund? Og mange flere spørsmål dukker opp. Dette skal vi prøve å hjelpe deg med.

Den viktigste faktor for et godt hundeliv er god kommunikasjon og relasjon mellom eier og hunden. Da trenger man god kunnskap om om hundens språk og signaler. Det er dette vi jobber med på CK Akademiet hele tiden, dele erfaringer og formidle gode tips og råd til hundeeiere.

Men vi ønsker også å kunne formidle våre erfaringer også til deg som ennå ikke har skaffet deg hund. For at du skal få den aller beste starten og for å ta de beste valgene på veien til å bli hundeeier så trenger man kunnskap om hund, om hunderaser og hundens egenskaper, slik at du kan ta det beste valget for deg.

Vårt mål er å gi deg våre beste tips og dele vår kunnskap om hund, hjelpe deg på veien til å bli hundeeier og få den aller beste starten på et godt hundeliv.

Du får også gratis de første moduler i vårt valpekurs, som tar deg gjennom forberedelser ved valpekjøp, og frem til valpen skal flytte inn.

CK hundeeier moduler:

  • Tips og råd på veien til å bli hundeeier
  • Tilgang til første del av vårt valpekurs
  • Forhåndsvisning av ulike kurs
  • Tips fra PotePodden