CK eHunden Tilbud - CK Akademiet

CK eHunden (spesialtilbud)

eHunden – for alle hundeeiere, uansett aktivitetsnivå

Et introduksjonstilbud inkl. 3 mnd. privat instruktørdialog, 50% rabatt!
(Totalpris kr 3888,- NÅ KUN kr. 1944,-) KUN FÅ PLASSER LEDIG

BLI MEDLEM NÅ – KLIKK HER

Tilbudet inkluderer 3 måneder med direkte tilgang til chat med instruktørene.
Du kan skrive, sende bilder/video og få spørsmål og veiledning med dine utfordringer. Dette er en direkte privat samtale mellom deg og instruktør.

Du får full tilgang til valpekurs, blodsporkurs, utstillingskurs, og eHunden som er en samling med mange leksjoner som inneholder mye veiledning, leksjoner, tips og råd med innhold som oppdateres kontinuerlig. Forståelse og kunnskap er nøkkelen til god hundetrening, derfor er gode forklarende leksjoner for oss hundeeiere høy prioritet.

Det publiseres daglig nye leksjoner hele desember og 2021 starter også med en stor publiseringsplan. Med full tilgang til privat dialog med instruktør kan du være med å påvirke hvilke tema som publiseres, vi vil lytte til dine ønsker og behov.

Bli med oss i dag, sammen for et enklere og bedre hundeliv.

Etter første år så får du dagens månedspris, og beholder den så lenge du er medlem,
selv om prisen går opp.
Vær rask – kun få plasser tilgjengelig av dette tilbudet!

eHunden moduler ser du nedenfor:

Et hundeliv
En samling leksjoner og veiledning om grunnleggende ting for et hundeliv, vi tar opp tema som lederskap, aktivisering/sosialisering, litt stell og kloklipp/tannpuss med mer

Hunden & mennesket
Om kommunikasjon og språk, om ansvaret som hundeeier og ulike faser i vårt liv med hund

Hverdagslydighet
Her fyller vi på med masse praktiske leksjoner med veiledning for de ulike utfordringer i hverdagen, tips med trening og innlæring og råd som kan løse en del utfordringer.

Utstyr & Hjelpemiddel
Tips og råd i forhold til bruk av utstyr og hjelpemidler til hund, alt fra halsbånd/sele til bur for ulike behov

Helse & vaksiner
Tar for seg ulike tema for hundens helse, og hva man kan gjøre i ulike situasjoner.
Hva gjør du hvis uhellet er ute? Vi tar en gjennomgang av akutt sykdom og hvordan vi kan vurdere situasjonen

Pelsstell
Et ganske så stort og krevende tema, det er mange ulike typer pels og behov for stell. Vi fyller på med tips og råd fra folk med erfaring og kunnskap på de ulike områdene.

Start allerede i dag med gode kurs for litt spennende aktivitet som du og din hund vil ha glede av, her får du enkel grunnleggende innføring som gjør det lett å komme i gang.
INKLUDERT FOR DEG SOM MEDLEM

Blodsporkurs

En innføring i blodspor, hvordan legge blodspor og hvordan trene hunden. For deg som ønsker å ta prøven som godkjent ettersøkshund eller om du har lyst bare for gøy….

Grunnkurs utstilling

Et grunnkurs for deg som har lyst å starte med å stille hund, eller om du har stilt litt men synes det er vanskelig og uoversiktlig. Vi tar deg trinnvis gjennom utstillingsgangen, regelverk og premiering.

Valpekurs

Har du fått deg valp? eller kanskje du ønsker deg en valp? Vårt valpekurs er vel mer en “valpe-veileder”, som en guide gjennom hele prosessen, helt fra planlegging og det å velge valp og frem til 9 måneders stadiet.